Njutningsfulla fjäll i mars

Det finns många anledningar till att fjällen är så populärt i mars. För barnfamiljerna är det guld värt att kunna vara ute på fjället, i skidbacken eller på lekplatsen i vårsolen.

Skoteråkare njuter av att kunna åka ut till en fjälltjärn och sitta och pimpla utan att behöva bli kalla. Eller varför inte åka upp till fjälls, fika i solen, grilla eller kanske besöka Våffelstugan?

Åker du längd så bjuder mornarna ofta på härlig skare. På den kan du ta dig fram snabbt och lätt över nästan hela fjället. Kvällarna är ljusa, så det är ingen brådska hem från fjället.

VÅRVINTERWEEKEND MED LÄNGDSKIDÅKNING

Är du en av alla som upptäckt längdskidåkning på våren? Fördelarna med längdskidåkning under vårvintern är många. För att fler ska kunna njuta av vårvintern på fjället har vi nu ett weekendpaket med spårknapp, boende och linne till superpris.

Pris från 925 kr per person, inkl. spåravgifter, linne och boende tor-sön.

WEEKEND MED VÅRSKIDÅKNING

Ta vara på det underbara skidföret i mars och boka en weekend till Lofsdalen. Med vårt vårskidåkningspaket får du skipass, boende och linne till ett toppenpris.

Unna dig skidåkning i några minusgrader och njut av utsikten från toppen av Hovärken medan solen värmer. Boka detta paket och säkra din vårsemester.

 

Pris från: 1371 kr/person inkl 3-dagars skipass, boende och linne.

NJUTNING PÅ HÖG HÖJD

I mars soliga dagar kan du njuta av milsvid fjällutsikt medan du äter eller dricker något gott i Lofsdalen Skybar. Den exklusiva inredningen och utsikten sätter pricken över i:et på din vårsemester.

FAMILJEVECKOR

Bokar du paketet Familjeveckor så får du garanterat en härlig skidsemester med både tid till familjen och egen skidåkning. Alla barnaktiviteter med Loffe under veckan ingår, såväl som linne, boende och skipass.

Pris från 1175 kr p.p. vid 2 vuxna och 2 barn.

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

BOKA

BOKA EN AV LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA