HYRA SKOTER
I LOFSDALEN

Kör skoter på skoterlederna runt Lofsdalen  som är välkända i skoterkretsar och hör till de bästa i Sverige. De sträcker sig delvis högt ovanför trädgränsen i fantastisk fjällmiljö och bjuder på utsikter utöver det vanliga.

Ta skotern och utforska de sagolika vidderna bakom fjället Sömlingshågna på egen hand, eller åk på skotersafari med erfarna guider som tar dig till de absolut bästa platserna. Passa på att ta en fika i våffelstugan, pimpla på en tjärn eller njut av solen tillbakalutad på en renfäll långt från civilisationen.

Från Lofsdalen finns leder mot både Tännäs och Hede och på andra sidan sjön går leder mot Sömlingshågna och Dalafjällen.

VI ÄR KÄNDA FÖR VÅRA LÅNGA VÄLSKÖTTA SKOTERLEDER

Vår ambition är att erbjuda Härjedalens bästa och längsta skoterleder. Samtliga är välmarkerade och flera är pistade och hela fem meter breda.

Åk skoter på långa skoterleder för säker och tillåten körning. Håll hastigheten och hälsa gärna på förbipasserande skidåkare.

För ledkarta och för mer information besök Lofsdalsspårs hemsida som är ansvariga för Lofsdalens spår och leder.

LEDMÄRKEN OCH AKTUELL LEDINFORMATION

För att få köra skoter i Lofsdalen behöver du köpa ett ledmärke. Det kan du köpa på turistbyrån samt vissa affärer i Lofsdalen by. Du kan även swisha till tel. 123 339 67 51. Ange ditt registreringsnummer och spara kvittot i mobilen. För aktuell ledinformation och mer information om ledkorten besök Lofsdalsspårs hemsida.

Priser:
Hel säsong 800 kr.
Vecka (7 dagar) 400 kr.
3 dagar 250 kr.
1 dag 100 kr

LOFSDALENS SKOTERUTHYRNING

Välkommen att hyra snöskoter i Lofsdalen. Upptäck fjällen längs långa skoterleder på en bra snöskoter med stark motor. Lofsdalens skoteruthyrning erbjuder även guidade turer:

  • Två timmars guidad skotertur med hela familjen.
  • Kvällsguidning med stopp vid Våffelstugan.

Vid våffelstugan finns bastu och vedeldad badtunna. Boka en viltafton med företaget eller vännerna. Här bjuds på älg, björn eller röding. Besök skoteruthyrningens hemsida för mer information.
Tel: 0680 – 410 10

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA NU

LADDA DITT SKIPASS FRÅN SKIDATA HÄR

LADDA NU

BOKA LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA NU

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA NU