KONFERENS OCH FEST
I LOFSDALEN

Lofsdalens dramatiska fjällmiljö utgör den perfekta fonden för konferenser och fester i våra moderna konferenslokaler. Ett måste för dig som är ute efter det unika är ett besök i Lofsdalen Skybar med Europas högst belägna whiskylager.

Här ligger restauranger, boenden, konferenslokaler, gym, aktivitetshus, skidbackar, längdspår och elljusspår samlat. Det är enkelt att vara i Lofsdalen. Du parkerar bilen eller bussen och tar dig sedan dit du vill till fots.

UNIKA, SKRÄDDARSYDDA PAKET

Är du ute efter det unika och minnesvärda? Destination Lofsdalen har stor erfarenhet av konferenser fester och bröllop och hjälper dig gärna att boka en helhetsupplevelse med mat, boende, aktiviteter och lokaler.

I Lofsdalen finns alla möjligheter till oförglömliga aktiviteter och upplevelser. Kom nära naturen med utomhusmiddagar på fjället eller på anrika Uppvallens fäbod. I exklusiva Lofsdalen Skybar kan du provsmaka Sveriges största Mackmyra Whisky-sortiment eller Lofsdalens lokala öl från Orsholms brygghus. Eller varför inte låta bröllopsgästerna njuta av den 360-gradiga utsikten över fjällvärlden, medan ni lovar varandra evig trohet.

DEN AKTIVA GRUPPEN

Vi paketerar gärna aktiviteter så som skotersafari, utförsåkning, längdskidåkning, downhillcykling, vandring med guide, gym, fiske och cross country cykling.

KONFERENSLOKALER

Konfererar gör du bekvämt i vår konferenssal, precis intill skidbacken och restauranger. Vill du möblerar vi om Lofsdalen Skybar till en konferenslokal och ni får en unik konferenslokal, 1125 m.ö.h.

Hör av dig till oss på bokning@lofsdalen.com eller 0680-41350 så hjälper vi er.

LOFSDALEN SKYBAR - EXKLUSIV KONFERENSLOKAL

En upplevelse på toppen av Hovärken! Lofsdalen Skybar erbjuder en inspirerande konferenslokal. Ta skidorna till konferensen och avsluta dagen med en whiskyprovning. Boka hela glaskupolen och upplev fantastisk utsikt. Konferenslokal, fiber, whiskyprovning och mat.

LOFSDALEN EVENT

En lyckad och aktivitetsspäckad konferensresa får ni med Lofsdalen Event. Här erbjuds helhetslösningar året runt med boende, aktiviteter och konferenslokaler.

Börja dagen tillsammans i skidbacken med både gröna och svarta nedfarter. Njut av en god lunch på restaurang Hovärken och fortsätt sedan med spännande tävlingar i längdspåren, skidbacken eller i aktivitetshuset med bowling och 3-kamp.

På toppen av Hovärken kan ni konferera på Lofsdalen Skybar – en exklusiv lokal med en vida utsikt över fjällkedjan. Avsluta dagen med en whiskyprovning och njut sedan av en egen komponerad meny på restaurang Hovärken.

Mer information och bokning:
www.lofsdalenevent.se
alfred.hogbom@lofsdalenevent.se
Tel: 072-98 37 241