SÅKLART DU VILL
ARBETA I LOFSDALEN

Varför? Jo därför att…
Låt din vardag bli lika bra som andras semester. I Lofsdalen har du tillgång till fjällen året runt. Lofsdalen är en liten fjällby där alla är viktiga och ges stora möjligheter till utveckling. Här är det personligt, varmt och välkomnande.

Du blir aldrig en i mängden.

DESTINATION LOFSDALEN


Destination Lofsdalen bedriver stugförmedling och städservice i Lofsdalen samt arbetar med att marknadsföra Lofsdalen. Destiantion Lofsdalen driver även turistbyrå och hjälper dig att boka guidade aktiviteter, hyr ut båtar, kanoter och S.U.Ps, säljer fiskekort m.m. Vi är ett sammansvetsat team med högt i tak och mycket skratt. Här gillar vi nya idéer och det händer alltid mycket här.

BOKNING/RECEPTION

Vi söker en ny stjärna till vårt serviceinriktade team i bokning/reception/turistbyrå över vintersäsongen. Längtar du efter att spendera dina arbetsdagar i vacker fjällmiljö och med ett fartfyllt jobb? Välkommen till oss!

Ansökan skickas till info@lofsdalen.com

FASTIGHETSSKÖTARE

På Fastighetsservice jobbar du med problemlösningar i olika slag åt våra gäster som hyrt boende via oss. Saker som ingår i tjänsten är bland annat diverse enklare reparationer och underhåll samt vara en hjälpande hand till städpersonalen. Tjänsten är en säsongsanställning.

Läs mer och sök

STÄDSERVICE

Som medarbetare inom vår städservice sköter du städning och checkning av de lägenheter och boenden som vi förmedlar till våra gäster. Du är driven och arbetsvillig, vill utvecklas samt är en problemlösare. Då du arbetar både enskilt och i grupp kräver det att du har god samarbetsförmåga och är ansvarsfull. Du är flexibel, har hög service känsla och B körkort.

Läs mer och sök

LOFSDALENS FJÄLLANLÄGGNINGAR


Lofsdalens Fjällanläggningar AB har 9 liftar och 25 nedfarter. I företaget ingår också stugor, läkarmottagning, skipassförsäljning, sportshop, skiduthyrning, skidskola och barnaktiviteter. Vi är totalt ca 60 anställda varav ca 10 på helår, övriga på säsong. Vi arbetar enligt schemalagd arbetstid med lön enligt avtal. Alla anställs enligt villkor som gäller för avtal med Hotell och Restauranganställdas Förbund, det sk "Turistanläggningsavtalet". Personalbostäder finns att hyra.

CONTROLLER

Lofsdalens Fjällanläggningar AB söker en ekonomiadministratör/controller för koncernen som idag omsätter ca 41 mkr. Tjänsten innebär att du ansvarar för koncernens löpande ekonomiadministration, budgetplanering, bokslut, revisors- och bankkontakter, investeringskalkyler m.m. Vi söker efter dig med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller nyutexaminerade ekonom.

Ansökan skickas till ola.andersson@lofsdalen.com

Skidpatrull & Cykelpatrull (Helårstjänst)

Som skid & cykelpatrull ansvarar du för den förebyggande säkerheten i samtliga nedfarter och cykelleder. Du tar även hand om våra gäster som har skadat sig. Lofsdalen Bike Park har idag ca 16 km Dh-leder där de längsta är över 3,5 km. Lederna är byggda för att passa alla, allt ifrån barnfamiljen till den mer erfarna cyklisten.

 

Säsongspersonal vintersäsongen 17/18

Vi söker nya stjärnor till vintersäsongen 2017/2018. Följande tjänster finns lediga:

  • Skidlärare
  •  Aktivitetspersonal
  • Pistör/Skidpatrull
  • Liftskötare
  • Liftvärd
  • Pistmaskinsförare
  • Skiduthyrare
  • Skidskolereceptionist
  • Skipasskassör

LÄS MER HÄR

JOBBA PÅ FJÄLLANLÄGGNINGEN

Rekrytering inför vintersäsongen startar i augusti. Vi ser framemot din ansökan!

jonny.larsson@lofsdalen.com
0680-553 04