HYR UT DIN STUGA

Få goda intäkter och hyr ut din stuga när du inte är där. Destination Lofsdalen förmedlar stuguthyrning i Lofsdalen. Det är enkelt, smidigt och trygg att förmedla ditt boende via oss. Det är just nu en stor efterfrågan på stugor och lägenheter i Lofsdalen och vi är ständigt på jakt efter fler stugor och lägenheter att förmedla.

STUGUTHYRNING - ENKELT, SMIDIGT OCH TRYGGT

Det är enkelt att hyra ut din stuga via oss. Vi tar hand om hela processen: från gästkontakt, till bokning och allt praktiskt kring uthyrningen. Du får alltid betalt och vi ersätter eventuella skador. Vi ser till att ditt boende ser likadant ut som när du lämnade det.

Meddela oss vilka veckor du vill hyra ut så blir din stuga sökbar i vårt bokningssystem och kan bokas av alla besökare på www.lofsdalen.com.

Just nu har vi ca 4000 bäddar för uthyrning via stugor och lägenheter. Med våra sälj- och marknadsföringsinsatser har vi möjlighet att ofta hyra ut din stuga.

ATT TÄNKA PÅ VID STUGUTHYRNING

Det är viktigt att stugans läge och inredning passar för gäster på semester. Efterfrågan är absolut störst efter stugor och lägenheter som ligger nära skidanläggningen, längdspår och skoterspår.

Är du intresserad eller vill veta mer?

Kontakta Destination Lofsdalen.
Tel: 0680-413 50
info@lofsdalen.com