HITTA BÄSTA PRISET PÅ
PÅ DIN RESA

För att hjälpa dig på traven, och se till att du får ut så mycket som möjligt av din semester, har vi satt ihop paketresor med förmånliga priser.

HÄRLIGA VÅRVINTERN

Mars är den perfekta månaden för dig som vill njuta av ett lugnare fjäll, solgropar, längdskidåkning, skoterturer och vårskidåkning i solvarma backar.

Inför vårvintern har vi flera paketerbjudanden och bra boenden.

 

 

GLADARE PÅSK

Unna dig en härlig semester i påsk och upplev vårvintern i Lofsdalen. Vårskidåkning i söderläge, fina turmöjligheter för skoter och längdskidåkning, påskmarknad och längdtävlingen Pilgrimsloppet är några av höjdpunkterna.

I Lofsdalen finns prisvärda boenden, ett stort spårsystem och verandor i söderläge.

 

BOKA SOMMARENS PAKET

Passa på och boka ett paketerbjudande inför sommarens fjällsemester. Här hittar du våra bästa priser på logi, fiskekort, bike pass m.m.

Lofsdalen på sommaren är ett paradis med lättillgänglig fjällvandring och enastående utsikt. Här är platsen för avkoppling och en aktiv semester.

Cykla downhill i en Sveriges bästa bike park för nybörjare och avancerade cyklister. Upplev riktigt bra fiske i Lofssjön, ån Lofsen och i vackra tjärnar. Spana efter den svenska brunbjörnen vid Bear´s Den och se stora renflockar på nära håll.

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA NU

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

LADDA NU

BOKA LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA NU

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA NU