HITTA BÄSTA PRISET PÅ
PÅ DIN RESA

För att hjälpa dig på traven, och se till att du får ut så mycket som möjligt av din semester, har vi satt ihop paketresor med förmånliga priser.

FIRA JUL OCH NYÅR I FJÄLLEN

Jul och nyår firas bäst bland snöiga fjälltoppar, i en stuga med släkt och vänner framför en sprakande brasa. Här finns känslan av att tiden är oändlig gemenskap står i centrum. Låt oss hjälpa di gatt glömma julstressen i år!

Prisvärda januari

Januari är en magisk månad för skidåkning. Åk skidor i ett vackert snölandskap mellan snötäckta träd, andas in den krispiga luften och låt det vackra ljuset fylla på din energi.

Njut av extra låga priser på liftkort och boenden. Vi har satt ihop flera erbjudanden på skidresa både för längdåkaren, utförsåkaren och familjen.

I januari håller skidbackarna och längdspåren hög kvalitet hela dagen. Det är inte konstigt att vi har många återkommande gäster i januari!

GLADARE PÅSK

Unna dig en härlig semester i påsk och upplev vårvintern i Lofsdalen. Vårskidåkning i söderläge, fina turmöjligheter för skoter och längdskidåkning, påskmarknad och längdtävlingen Pilgrimsloppet är några av höjdpunkterna.

I Lofsdalen finns prisvärda boenden, ett stort spårsystem och verandor i söderläge.

 

BOKA SOMMARENS PAKET

Passa på och boka ett paketerbjudande inför sommarens fjällsemester. Här hittar du våra bästa priser på logi, fiskekort, bike pass m.m.

Lofsdalen på sommaren är ett paradis med lättillgänglig fjällvandring och enastående utsikt. Här är platsen för avkoppling och en aktiv semester.

Cykla downhill i en Sveriges bästa bike park för nybörjare och avancerade cyklister. Upplev riktigt bra fiske i Lofssjön, ån Lofsen och i vackra tjärnar. Spana efter den svenska brunbjörnen vid Bear´s Den och se stora renflockar på nära håll.

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA NU

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

LADDA NU

BOKA LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA NU

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA NU