BOENDE I LOFSDALEN

Det är viktigt för oss att du trivs när du besöker Lofsdalen. Drömmen om den perfekta stugan för just dig är en viktig del i det.

Lofsdalen har ett stort utbud av olika boenden. Stuga, lägenhet, hotell, vandrarhem eller camping, bara att välja. Oavsett vilka ni är, eller vad ni har för krav, så kommer ni att finna något som passar er här hos oss.

ERBJUDANDEN OCH PAKET

Vi ger alltid våra gäster så mycket som möjligt för pengarna vilket gör Lofsdalen till ett prisvärt alternativ som står sig bra i konkurrensen.

Här hittar du härliga weekendresor, rabatterat boende i fjällstugor och förmånliga paketpris. Håll ögonen öppna så missar du inte de bästa erbjudandena. Först till kvarn…

Läs mer om vinterns paket och vilka erbjudanden som gäller just idag.

HÖGLANDET - STUGOR MED MAGNIFIK UTSIKT

På Höglandet bor du med milsvid utsikt över fjällen och med Lofssjön nere i dalen. Det går att ta sig till och från liftsystemet på skidor via ett transportspår.

Detta är boendena för dig som vill njuta av vackra vyer och moderna stugor. Några av stugorna är helt nybyggda och erbjuder en lyxig känsla på fjällsemestern.

LYXIG OCH RUSTIK LODGE

För den riktigt kräsne fjällresenären finns Lofsdalen Panorama och Fjällripan Lodge med sina utmärkta och lyxiga boenden i hög internationell klass. Panorama erbjuder kalfjällets vida vyer och närhet till längdspår och skidbackar medan Fjällripan ligger naturskönt vid Lofssjöns strand.

FJÄLLTERRASSEN - STORA LÄGENHETER NÄRA SKIDBACKEN

Fjällterrassen är rymliga lägenheter med åtta bäddar, två badrum och generösa umgängesytor och wifi. Detta boende är perfekt barnfamiljer och större sällskap. Här har du nära till både alpin skidåkning, längdspår, aktivitetshus, gym och restauranger.

LÄGENHETER MED MILSVID UTSIKT

På Laxvägen 9, Höglandet hittar du moderna 6-bäddslägenheter med utsikt över Lofssjön, Hovärken och de magnifika Sömlingshågnafjällen. Här njuter du av solens upp och nedgång över vår svenska fjällvärld med nära och kära.

BJÖRNIDET - STORA LÄGENHETER BREDVID LÄNGDSPÅREN

Björnidet består av åtta ljusa, rymliga (90-120 kvm) lägenheter med hög standard i ett nytt område som ligger mitt emellan liftarna och byn.

Längdspårsystemet och elljusspår ligger alldeles utanför och du tar dig enkelt till såväl bykärnan som skidbacken via den belysta gångvägen som går utanför.

LOFSFOTEN - SKI IN/ SKI OUT

Lofsfotens populära stugby består av rymliga moderna parstugor (10-12 bäddar) som ligger intill mellanliften.  Här finns längdspåren runt knuten vilket gör stugorna perfekta för stora sällskap som vill utöva olika aktiviteter. Wifi finns i några av stugorna och vissa tillåter hund.

LOFSENS FJÄLLBY - GENUINA FJÄLLSTUGOR

Lofsens Fjällby består av 4-8-bäddsstugor med genuin fjällkänsla. Alla stugor har braskamin och bastu och du har nära till liftar och längdspårsystem.

Vissa av stugorna är renoverade och har en moderna känsla. Dessa hittar du i kategorin Lofsens Fjällby renoverade.

HJORTRONET - LÄGENHETER NÄRA BACKAR OCH RESTAURANGER

I Hjortronets prisvärda 4-bäddslägenheter bor du nära längdspår, skidbackar, aktivitetshus, restauranger och gym. Lättsammare boende får man leta efter.

FJÄLLBÄCKEN - GEMENSKAP I CENTRUM

Den gemensamma bastu och relaxen i mitten av stugorna i Fjällbäcken sätter känslan direkt. Här är mysig fjällstuga, gemenskap och värme i centrum. Fjällbäcken består av 7 stugor i Lofsens Fjällby. Samtliga stugor har 6 bäddar, egen bastu och en braskamin i allrum/kök. Dessa stugor är perfekta för familjer eller sällskap som vill bo i flera stugor nära varandra.

HOVÄRKEN - MYSIGA STUGOR NÄRA SKOTERLEDER

Alla hus i Hovärksområdet är privatägda och har en personlig touch. Från en del av stugorna når du skidbackar och längdspår via skidled, medan några innebär en liten biltur på 3-5 km. Här bor du också bra till om du tycker om att åka skoter.

BEKVÄMT MED HOTELL OCH VANDRARHEM MED FRUKOST

Lofsdalens Fjällhotell och vandrarhem ligger vid skidbacken med närhet till sjön och skidspår. Hotellet har full service med både restaurang/bar och relaxavdelning. Välj om du vill bo i lägenhet, vandrarhem eller i hotellrum. Sänglinne, städning och frukost ingår i samtliga boendealternativ.

 

LÖVHAMMAREN

I personliga Lövhammaren hittar du privatägda hus en bit upp på fjällsidan och ca 900 meter från liftarna via skidled. Du har också en nära access till längdspåren. Tar du bilen är det 2-4 km till liftarna. Detta är platsen för dig som gillar både längdåkning och utförsåkning.

UPPVALLEN

Uppvallen passar utmärkt för dig som vill åt den genuina fjällkänslan. Letar du efter ett boende med närhet till längdåkning men även skoteråkning är Uppvallen platsen för dig. Skall du till liftarna ligger ca 3-5 km bort.

TALLBACKEN

Tallbackens parstugor hyser prisvärda lägenheter om ca 35 kvdm. Det är nära till både skidbackar och längdspår. Här finns ett sovrum med två våningssängar, ett kök och allrum samt badrum med dusch/wc. Perfekt för det mindre sällskapet eller större sällskap där man vill bo få i varje boende, men ha nära till varandra.

LOFSDALENS CAMPING

Vid Lofssjöns strand, ett stenkast från turistbyrå, ICA, sportbod, souvenirbutik tennisplan, minigolfbana, båt- och kanotuthyrning, cafe och restaurang ligger denna camping som 2015 blev utsedd till Härjedalens bästa.

Säsongscamping finns för både sommar och vinter

Tel:  0680-730 997

LOFSDALENS LÄGERGÅRD

Vandrarhem och lägergård med upp till 60 bäddar. Här kan du själv välja mellan helpension eller självhushåll. Koppla av efter en dag på fjället i vedeldad badtunna och varmbastu.

Lofsdalens Lägergård kan göra hela paket med logi, mat och aktiviteter för större grupper och kompisgäng.

www.lagergarden.se
070-332 82 22

BOENDEÖVERSIKT

I Lofsdalen kan du få gångavstånd, till bykärnan , skidbackar och skidspår. Du kan också bo över trädgränsen eller mysigt nere vid sjön.

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

BOKA

BOKA EN AV LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA