DIN SEMESTER
I FJÄLLEN

En semester i Lofsdalen ger mersmak. Har du en gång varit här längtar du alltid tillbaka. Här samsas lugnet och vildmarken med aktiviteter för den sportiga typen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren veteran kommer du att hitta en nivå som passar dig.

Skoterlederna runt Lofsdalen och Hovärksfjället är välkända och längs fjällets södra sida ligger det alpina centrumet som sportar en perfekt blandning av pister med olika svårighetsgrad samt perfekt skötta skidspår.

Offpiståkningen skojar man inte bort och Rännan, som räknas som Sveriges näst brantaste backe, ligger där och väntar på den som vågar…

 

SKIDÅKNING I FJÄLLEN NÄRA DIG

Den alpina skidåkningen erbjuder skidbackar med olika svårighetsgrad.

Familjevänliga skidbackar blandas med riktigt tuffa utmaningar i de branta pisterna. Gillar du att hoppa då finns både Äventyret och Skicrossbanan där Skicrosslandslaget tränar.

Lofsdalens skidspår håller högsta klass och löper över orörda vidder på kalfjället och genom vindskyddande kuperade skogsmarker. Längd och svårighetsgrad varierar. För skoteråkare finns 150 mil välpreparerade leder.

BARNENS LOFSDALEN

I snölandet finns Lofsdalens barnområde. Med närhet till värmestuga, lekplats och aktivitetshus med lekland får familjen en perfekt samlingsplats.

Har ni tur dyker Loffe, den blå björnen, upp och busar och trixar med de förtjusta barnen. Lofsdalen har en smidig åktunnel i barnbacken där alla barn lyckas med sina första turer i liften.

Om du köper liftkort för familjen kan ni föräldrar turas om att åka skidor med barnen och samtidigt få en billigare semester.

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA NU

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

LADDA NU

BOKA LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA NU

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA NU