KONFERENS OCH FEST
I LOFSDALEN

Lofsdalens dramatiska fjällmiljö utgör den perfekta fonden för konferens och fest i moderna konferenslokaler.  Här ligger restauranger, boenden, konferenslokaler, gym, aktivitetshus, downhill och vandringsleder samlat. Det är enkelt att vara i Lofsdalen. Du parkerar bilen eller bussen och tar dig sedan dit du vill till fots.

Vi erbjuder två konferenslokaler – på toppen av Hovärken i Lofsdalen Skybar och vid skidanläggningen nära restaurang och aktivitetshus. Ett måste för dig som är ute efter det unika är ett besök i Lofsdalen Skybar med Europas högst belägna whiskylager.

UNIKA, SKRÄDDARSYDDA PAKET FÖR BRÖLLOP OCH FEST

Är du ute efter det unika och minnesvärda? Destination Lofsdalen har stor erfarenhet av konferenser, fester och bröllop och hjälper dig gärna att boka en helhetsupplevelse med mat, boende, aktiviteter och lokaler.

I Lofsdalen finns alla möjligheter till oförglömliga aktiviteter och upplevelser. Kom nära naturen med utomhusmiddagar på fjället eller på anrika Uppvallens fäbod.

I exklusiva Lofsdalen Skybar kan du provsmaka Sveriges största Mackmyra Whisky-sortiment eller Lofsdalens lokala öl från Orsholms brygghus. Eller varför inte låta bröllopsgästerna njuta av den 360-gradiga utsikten över fjällvärlden, medan ni lovar varandra evig trohet.

KONFERENSRESA TILL LOFSDALEN

En lyckad och aktivitetsspäckad konferensresa får ni i Lofsdalen. Här erbjuds helhetslösningar året runt med boende, aktiviteter och konferenslokaler.

Börja dagen tillsammans i Lofsdalen Bike Park med både gröna och svarta nedfarter. Njut av en god lunch på restaurang Hovärken och fortsätt sedan med spännande tävlingar i aktivitetshuset med bowling och 3-kamp.

På toppen av Hovärken kan ni konferera på Lofsdalen Skybar – en exklusiv lokal med en vida utsikt över fjällkedjan. Avsluta dagen med en whiskyprovning och njut sedan av en egen komponerad meny på restaurang Hovärken.

KONFERENSLOKALER

Konferens Hovärken ligger bra belägen intill Lofsdalen BikePark och restauranger med gångavstånd till boende. Här konfererar ni bekvämt i en fräsch lokal med bra akustik.

Lofsdalen Skybar är en unik konferenslokal, 1125 m.ö.h. Här sitter ni i en exklusiv glaskupol med ett helt whiskylager under fötterna. Konferera till en enastående utsikt över fjällvärlden och avsluta med en whiskyprovning.

Hör av dig till oss på bokning@lofsdalen.com eller 0680-41350 så hjälper vi er.

LOFSDALEN SKYBAR - EXKLUSIV KONFERENSLOKAL

En upplevelse på toppen av Hovärken! Lofsdalen Skybar erbjuder en inspirerande konferenslokal. Ta skidorna till konferensen och avsluta dagen med en whiskyprovning. Boka hela glaskupolen och upplev fantastisk utsikt. Konferenslokal, fiber, whiskyprovning och mat.