SÅKLART DU VILL
ARBETA I LOFSDALEN

Varför? Jo därför att…
Låt din vardag bli lika bra som andras semester. I Lofsdalen har du tillgång till fjällen året runt. Lofsdalen är en liten fjällby där alla är viktiga och ges stora möjligheter till utveckling. Här är det personligt, varmt och välkomnande.

Du blir aldrig en i mängden.

Controller för koncernen

Lofsdalens Fjällanläggningar AB söker en ekonomiadministratör/controller för koncernen som idag omsätter ca 41 mkr. Tjänsten innebär ansvar för koncernens löpande ekonomiadministration, budgetplanering, bokslut, investeringskalkyler m.m. Vi söker efter dig med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller är nyutexaminerad ekonom.

Sista ansökningsdag 15 juni 2017.

LOFSDALENS FJÄLLANLÄGGNINGAR

Lofsdalens Fjällanläggningar AB har 9 liftar och 25 nedfarter. I företaget ingår också stugor, läkarmottagning, skipassförsäljning, sportshop, skiduthyrning, skidskola och barnaktiviteter. Vi är totalt ca 60 anställda varav ca 10 på helår, övriga på säsong. Vi arbetar enligt schemalagd arbetstid med lön enligt avtal. Alla anställs enligt villkor som gäller för avtal med Hotell och Restauranganställdas Förbund, det sk ”Turistanläggningsavtalet”. Personalbostäder finns att hyra.

DRIFTCHEF

Vi söker efter dig som har erfarenhet av branschen och som arbetat med sitt- och släpliftar tidigare. Eller som är tekniskt lagd med ledarerfarenhet. Som Driftchef ansvarar du för drift och underhåll av skidanläggningen. Du arbetar tätt ihop med VD, Platschef och Teamleaders (Skidskola, Skiduthyrning, Reception).

Sista ansökningsdag 15 juni 2017.

LÄS MER

Skidpatrull & Cykelpatrull (Helårstjänst)

Som skid & cykelpatrull ansvarar du för den förebyggande säkerheten i samtliga nedfarter och cykelleder. Du tar även hand om våra gäster som har skadat sig. Lofsdalen Bike Park har idag ca 16 km Dh-leder där de längsta är över 3,5 km. Lederna är byggda för att passa alla, allt ifrån barnfamiljen till den mer erfarna cyklisten.

Sista ansökningsdag 2 juni 2017.

LÄS MER

DESTINATION LOFSDALEN


Destination Lofsdalen bedriver stugförmedling och städservice i Lofsdalen samt arbetar med att marknadsföra Lofsdalen. Destiantion Lofsdalen driver även turistbyrå och hjälper dig att boka guidade aktiviteter, hyr ut båtar, kanoter och S.U.Ps, säljer fiskekort m.m. Vi är ett sammansvetsat team med högt i tak och mycket skratt. Här gillar vi nya idéer och det händer alltid mycket här.

Bokare med fokus på digital kommunikation

Destination Lofsdalen vill spetsa sitt team med en bokare/receptionist med fokus på digital kommunikation. Vill du blir en del i vårt energiska, tighta säljteam och hjälpa oss ta steget till att bli ännu bättre på digital kommunikation? Då har vi jobbet för dig!

Läs mer och sök

FASTIGHETSSKÖTARE

På Fastighetsservice jobbar du med problemlösningar i olika slag åt våra gäster som hyrt boende via oss. Saker som ingår i tjänsten är bland annat. Ta emot felanmälningar från gäster. Diverse enklare reparationer och underhåll. Ser till att vår utemiljö är i gott skick.

Läs mer och sök

STÄDSERVICE

Som medarbetare inom vår städservice sköter du städning och checkning av de lägenheter och boenden som vi förmedlar till våra gäster. Du är driven och arbetsvillig, vill utvecklas samt är en problemlösare. Då du arbetar både enskilt och i grupp kräver det att du har god samarbetsförmåga och är ansvarsfull. Du är flexibel, har hög service känsla och B körkort.

Läs mer och sök

Bokare/Receptionist

Vi söker en ny stjärna till vårt serviceinriktade team i bokning/reception/turistbyrå. Längtar du efter att spendera dina arbetsdagar i vacker fjällmiljö och med ett fartfyllt jobb? Välkommen till oss!

LÄS MER

Versamhetschef

Ta chansen på ett varierande och spännande jobb i vackra Lofsdalen. Vi söker en ansvarig för drift, marknadsföring, ekonomi och försäljning under VDs föräldraledighet.

LÄS MER

JOBBA PÅ FJÄLLANLÄGGNINGEN I VINTER

Rekrytering inför vintersäsongen startar i augusti. Vi ser framemot din ansökan! skidskola@lofsdalen.com