SÅKLART DU VILL
ARBETA I LOFSDALEN

Varför? Jo därför att…
Låt din vardag bli lika bra som andras semester. I Lofsdalen har du tillgång till fjällen året runt. Lofsdalen är en liten fjällby där alla är viktiga och ges stora möjligheter till utveckling. Här är det personligt, varmt och välkomnande.

Du blir aldrig en i mängden.

LOFSDALENS FJÄLLANLÄGGNINGAR

Lofsdalens Fjällanläggningar AB har 9 liftar och 25 nedfarter. I företaget ingår också stugor, läkarmottagning, skipassförsäljning, sportshop, skiduthyrning, skidskola och barnaktiviteter. Vi är totalt ca 60 anställda varav ca 10 på helår, övriga på säsong. Vi arbetar enligt schemalagd arbetstid med lön enligt avtal. Alla anställs enligt villkor som gäller för avtal med Hotell och Restauranganställdas Förbund, det sk ”Turistanläggningsavtalet”. Personalbostäder finns att hyra.

Vi påbörjar vår rekrytering efter säsongspersonal i augusti.  Du kan skicka en ansökan redan nu till: skidskola@lofsdalen.com

Controller för koncernen

Lofsdalens Fjällanläggningar AB söker en ekonomiadministratör/controller för koncernen som idag omsätter ca 41 mkr. Tjänsten innebär ansvar för koncernens löpande ekonomiadministration, budgetplanering, bokslut, investeringskalkyler m.m. Vi söker efter dig med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller är nyutexaminerad ekonom. Skicka din ansökan till ola.andersson@lofsdalen.com

DESTINATION LOFSDALEN


Destination Lofsdalen bedriver stugförmedling och städservice i Lofsdalen samt arbetar med att marknadsföra Lofsdalen. Destiantion Lofsdalen driver även turistbyrå och hjälper dig att boka guidade aktiviteter, hyr ut båtar, kanoter och S.U.Ps, säljer fiskekort m.m. Vi är ett sammansvetsat team med högt i tak och mycket skratt. Här gillar vi nya idéer och det händer alltid mycket här.

Bokare/Receptionist

Vi söker en ny stjärna till vårt serviceinriktade team i bokning/reception/turistbyrå över vintersäsongen. Längtar du efter att spendera dina arbetsdagar i vacker fjällmiljö och med ett fartfyllt jobb? Välkommen till oss!

Skicka din ansökan till: info@lofsdalen.com

FASTIGHETSSKÖTARE

På Fastighetsservice jobbar du med problemlösningar i olika slag åt våra gäster som hyrt boende via oss. Saker som ingår i tjänsten är bland annat. Ta emot felanmälningar från gäster. Diverse enklare reparationer och underhåll. Ser till att vår utemiljö är i gott skick.

Läs mer och sök

STÄDSERVICE

Som medarbetare inom vår städservice sköter du städning och checkning av de lägenheter och boenden som vi förmedlar till våra gäster. Du är driven och arbetsvillig, vill utvecklas samt är en problemlösare. Då du arbetar både enskilt och i grupp kräver det att du har god samarbetsförmåga och är ansvarsfull. Du är flexibel, har hög service känsla och B körkort.

Läs mer och sök

JOBBA PÅ FJÄLLANLÄGGNINGEN I VINTER

Rekrytering inför vintersäsongen startar i augusti. Vi ser framemot din ansökan! skidskola@lofsdalen.com