ÄVENTYRET FORTSÄTTER
INNE

Efter en dag med fjälluft är det skönt att slå sig ned för en matbit och roa sig med det Lofsdalen har att erbjuda inomhus. I Aktivitetshuset kan du utmana familjen i en match bowling eller låta barnen busa runt i leklandets rutschkanor.

Har kroppen inte fått nog med motion i naturen finns ett gym vid Restaurang Hovärken.

DET SENASTE SPORTMODET OCH VACKER INREDNING

I bykärnan mitt i Lofsdalen finns Karins Sportbod, en butik med både inredning och ett brett sortiment av både det senaste modet och snygga praktiska fritidskläder. En stor uthyrningsdel ser till att du kan hyra den utrustning du behöver för den ultimata sportupplevelsen.

Välkomna att spana in årets butiksnyhet i Lofsda­len. Hos Lin och Lilja hittar du lokalproducerade souvenirer, inredning och ”ömse ting från hjärtat”.

I Skidboden som ligger vid skidanläggningen finns butik med sportkläder och och cyklar. Det är också här du köper ditt bikepass.

BOWLING I LOFSDALEN

Bowlinghallen erbjuder sex professionella Brumsviksbanor passande för både proffs som nybörjare. Spela en egen serie eller anordna en miniturnering tillsammans med kompisarna eller familjen.

Bowlinghallen finner ni i Aktivitetshuset och i bowlingbaren kan ni njuta av dryck och gott tilltugg.

Bowling i Lofsdalen är en populär aktivitet så boka bowlingbana i god tid.

Tel: 0680-553 19

LOFSDALENS GYM - HÅLL IGÅNG KROPPEN OCH KNOPPEN

Starta dagen med ett härligt träningspass i Lofsdalens gym. Med utsikt över fjällen får du motivation att gymma. Testa våra fria vikter och nya maskiner. Här kan du följa ditt vanliga träningsprogram.

Gymmet ligger i fräscha lokaler vid skidanläggningen. Besök Skidboden för betalning och mer information.

Tel: 0680-553 04

AKTIVITETSHUSET - ÖPPET ÅRET RUNT

Fler än tjugo aktiviteter under ett och samma tak där bowlingen och leklandet är klara favoriter. Spendera en helkväll här och testa dina färdigheter i skytte eller på sportsimulatorn.

En riktig utmaning är shuffelboard. Här krävs härlig laganda med en stor portion tålamod och lugn. Ett besök i aktivitetshuset är ett måste under din vistelse i Lofsdalen

Tel: 0680-553 19

HÄRJEDALENS STÖRSTA LEKLAND

I Lofsdalens Lekland roar sig barn i timmar med bollhav, hoppborg och olika rutschkanor. Här finns olika avdelningar för små och stora barn.

Leklandet finns i Aktivitetshuset som ligger vid skidanläggningen. Medan barnen leker och stojar kan föräldrarna koppla av med god mat och dryck i samma byggnad, eller utmana varandra i bowling.

Tel: 0680-553 19

ÖL OCH WHISKYPROVNING

Besök Lofsdalens lokala bryggeri och lär dig mer om konsten att brygga öl. Orsholms Brygghus anordnar ölprovningar på Lofsdalen Skybar – nordens högst belägna whiskylager.

Lär dig mer om ölets smaker och prova några av whiskysorterna från världens största utbud av Mackmyra whisky.  Tillsammans med vännerna eller företaget får ni en unik helkväll på Lofsdalens Skybar.

 

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA NU

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

LADDA NU

BOKA LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA NU

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA NU