HYR UT DIN STUGA

Få goda intäkter och hyr ut din stuga när du inte är där. Destination Lofsdalen förmedlar stugor i Lofsdalen. Det är enkelt, smidigt och trygg att förmedla ditt boende via oss. Det är just nu en stor efterfrågan på stugor och lägenheter i Lofsdalen och vi är ständigt på jakt efter fler stugor och lägenheter att förmedla.

Alla eventuella vinster i Destination Lofsdalen går oavkortat tillbaka till marknadsföring. På så sätt borgar vi för en hög uthyrningsgrad och du kan känna dig trygg med att vi gör allt vi kan för att få din stuga uthyrd, även i lågsäsong.

Inga fasta kostnader – du betalar bara för våra tjänster vid en faktiskt uthyrning. Vi tar ut en provision på 26% om du förmedlar minst 5 högsäsongsveckor. Vill du förmedla färre än 5 högsäsongsveckor är provisionen 30%

Bokning, prissättning, nyckelutlämning, avsyning och gästservice ingår i vår provision.

STUGUTHYRNING - ENKELT, SMIDIGT OCH TRYGGT

Det är enkelt att hyra ut din stuga via oss. Vi tar hand om hela processen: från gästkontakt, till bokning och allt praktiskt kring uthyrningen. Du får alltid betalt och vi ersätter eventuella skador. Vi ser till att ditt boende ser likadant ut som när du lämnade det.

Meddela oss vilka veckor du vill hyra ut så blir din stuga sökbar i vårt bokningssystem och kan bokas av alla besökare på www.lofsdalen.com.

Just nu har vi ca 4000 bäddar. Med våra starka sälj- och marknadsföringsinsatser samt goda internationella samarbeten har vi goda möjlighet att hyra ut din stuga.

ATT TÄNKA PÅ VID STUGUTHYRNING

Det är viktigt att stugans läge och inredning passar för gäster på semester. Efterfrågan är absolut störst efter stugor och lägenheter som ligger nära skidanläggningen, längdspår och skoterspår.

När du hyr ut ditt boende är det viktigt att du har en stugvärd/fastighetsskötare med jour dygnet runt. Detta finns att få via Destination Lofsdalen och kan avtalas i samband med ditt förmedlingsavtal.

Är du intresserad eller vill veta mer?

Kontakta Destination Lofsdalen.
Tel: 0680-413 50
info@lofsdalen.com