GUIDADE AKTIVITETER

Hyr en egen guide för en dags vandring eller låt barnen följa med på någon av våra populära barnaktiviteter i sommar.

UPPTÄCKSFÄRD TILL LOFFES KOJA

Följ med på en liten vandring genom skogen till Loffes koja. Vi samlas på parkeringen ovanför Tallbacken och R-gruppen i Lofsens Fjällby. Därifrån guidar vi er längs en stig genom skogen till Loffes hemliga koja. Framme vid kojan blir det korvgrillning och massa lek och bus med alla nya vänner.

Det krävs minst 5 st deltagare för att turen ska bli av. Arrangören förbehåller sig rätten att ställa in turen fram tills 24 timmar i förvägen, om inte det antalet deltagare uppfylls.

Tisdagar kl 13.30 den 20 juni-19 augusti.
Pris: 100 kr/barn

TIPSPROMENAD PÅ MAGISKA TROLLSTIGEN

Följ med på en sagolik vandring längs stigar på den magiska Trolludden. Vi kommer att stöta på flera snälla troll längs vägen. Det är en lättvandrad stig som passar för hela familjen. Längs stigen finns också tipsfrågor för barnen och vi avslutar med en liten skattjakt.

Vi samlas på Trolludden, som ligger på vägen till Västvallen. Parkera bilen vid skylten som visar var Fångstgroparna är.
Det krävs minst 5 st deltagare för att turen ska bli av. Arrangören förbehåller sig rätten att ställa in turen fram tills 24 timmar i förväg, om inte det antalet deltagare uppfylls.

Onsdagar kl 13.30 den 20 juni-19 augusti.
Pris: 100 kr/barn

FJÄLLÄVENTYR FÖR FAMILJEN FRÅN 2230:-

Det perfekta fjälläventyret innehåller flera aktiviteter och bekvämt boende. Här får du boende 4 nätter, sänglinne, en vandringskarta och en dags hyra av t ex kanot, båt eller S.U.P på Lofssjön. Erbjudandet gäller för 2 vuxna och 2 barn.

VANDRA TILL ETT BJÖRNIDE

Samla familjen och följ med vår guide som tar er till det övergivna björnidet. Alla som vågar får gärna kliva ner i björnidet och se hur det ser ut på insidan. Att själv upptäcka ett björnide är inte så vanligt eftersom dessa är väl dolda i naturen. Vi samlas på parkeringen vid Hovärkens spårcentral (Panorama). När vi nått vårt mål bjuder vi  på fika och utforskar idet.

Det krävs minst 5 st deltagare för att turen ska bli av. Arrangören förbehåller sig rätten att ställa in turen fram tills 24 timmar i förväg, om inte det antalet deltagare uppfylls.

Torsdagar och fredagar kl. 13.30 den 20 juni-19 augusti
Pris: 100 kr

SKRÄDDARSY EN GUIDAD TUR

Är du i Lofsdalen för första gången, ny på fjällvandring eller helt enkelt vill ha någon som berättar om området historia, flora och fauna? Boka en privat guidad tur med en kunnig guide.

Pris och turförslag tas fram tillsammans med dig. Kontakta oss så hjälper vi dig ordna en tur som passar dig och dina önskemål.

Kontakt: 
bokning@lofsdalen.com
0680-41350

HYR STUGA I SOMMAR

LÄS MER »

FISKA ÖRING OCH RÖDING

LÄS MER »

FAMILJEVÄNLIG CYKLING

LÄS MER »

SPANA PÅ VILD BJÖRN

LÄS MER »

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA NU

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

LADDA HÄR

BOKA LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA NU

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA NU