LOFSDALEN
BIKE WEEKEND

4-6 augusti är datumet för sommarens Bike Weekend. Detta evenemang är populärt för såväl inbitna downhillcyklister, som barnfamiljer och kompisgäng.

I Bike parken är det full fart med bland annat downhillclinics och cykeltester. Helgen avslutas med den traditionella cross-country tävlingen Lofssjön Runt som lockar både proffs såväl som motionärer. Det finns både en barnvariant, den traditionella sträckningen på ca 42 km runt Lofssjön samt en tuffare variant som avslutas med en tur upp och ner på Hovärken.

Varmt välkomna hit!

 

LOFSSJÖN RUNT 2016

Lördagen den 6 augusti, under Lofsdalen Bikeweekend arrangerades cykelloppet Lofsjön Runt. Tävlingen är ett motionslopp med två klasser. Motion och Motion Tuff.

Motionsklassen cyklade ett varv runt den vackra Lofssjön, 40 km.
Motion Tuff, ca 50 km cyklade samma bana till en början men avslutade med en tuffare stigning upp på fjället och sedan ner igenom Lofsdalen Bike Park. En tuffare utmaning helt enkelt.

Segrade i Motion ”Tuff” (50 km) gjorde Markus Stenberg, Svegs IK och Ingrid Larsson, Svegs IK. I Motion (40 km) segrade Robert Stark, Lofsdalen SK och Anneli Lundén, Watski Malmö.

LOFSDALSTRAMPET 2016

Lofsdalstrampet genomfördes timman innan Lofsjön Runt. Lofsdalstrampet är ett lopp för de lite yngre (0-12 år) Loppet går efter en kort bana i centrala Lofsdalen.

De yngsta (0-7 år) cyklade ett varv och de äldre cyklade två varv. Alla deltagare fick korv och minnesplakett efter loppet.

RESULTAT 2016

Resultatlistor 2016
Damer motion 2016                Damer tuff 2016
Herrar motion 2016
                Herrar tuff 2016

Tack!
Lofsdalens SK och tävlingsledningen vill rikta ett stort tack till er funktionärer som hjälpte till med tävlingarna och till de företag som sponsra både med manskap och med priser!

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA NU

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

BOKA NU

BOKA EN AV LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA NU

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA NU