SOMMARENS FJÄLLÄVENTYR VÄNTAR PÅ DIG

FJÄLLSEMESTER
TILL FOTS OCH PÅ VATTNET

Passa på och boka sommarens erbjudande för alla som vill utforska fjällen till fots och i vattnet. Boende inkl. sänglinne i fyra nätter samt valfri vattenaktivitet, fjällkarta och vandringstips. Prisexempel från 2230 SEK för 2 vuxna och 2 barn.

Detta är ett supertillfälle för dig som vill utforska några av Lofsdalens vandringsleder, som sträcker sig såväl över kalfjäll med oändliga vyer som i trolsk skog bland blåbärsris och tallar, och någon av Lofssjön härliga äventyr.

Du väljer själv ett boende som passar dig och ditt sällskap bäst. I steg två väljer du vilken vattenaktivitet ni vill prova. Vi hyr ut Stand Up Paddleboards (S.U.P), kanoter och båtar. För den som vill ha lite kvällslyx rekommenderar vi att man bokat en tur med bastubåten MS Lofsdalen. Då ingår middag på båten.

När du ankommer till Lofsdalen så kommer det finnas ett häfte med turförslag för dina vandringsdagar, såväl som en fjällkarta i ditt ankomstkuvert. Vi i receptionen hjälper dig gärna hitta några vandringsturer som vi tror skulle passa just dig och ditt sällskap, så fråga oss gärna om tips!

TILL ERBJUDANDET

BARNAKTIVITETER

LÄS MER »

FISKA ÖRING OCH RÖDING

LÄS MER »

FAMILJEVÄNLIG DOWNHILL

LÄS MER »

SPANA PÅ VILD BJÖRN

LÄS MER »