Cykelsemester i Lofsdalen

Här är cykelsemester i sommar Sverige när det är som bäst. Fridfullt, prestationslöst och lättillgängligt. Välj mellan enkel cykling i lugnt tempo eller tuff träning. Vill du börja cyklingen högt upp på kalfjället kan du ta första sittliften upp från skidanläggningen/bike parken. Vid avstigningen väntar fler roliga crosscountryleder med fantastisk utsikt. Det går även bra att antingen cykla upp till Panoramas/Hovärkens parkering och ta sig an mountainbikelederna därifrån.

Lofsdalens Bike Park är en av Sveriges bästa anläggningar för häftig downhill. I Lofsdalen finns något för alla och ingen åker härifrån besviken.

Cykeluthyrning:
Skidboden 0680-553 05
Karins Sportbod 0680-410 12

HYR CYKEL ONLINE

CYKLA CROSS COUNTRY I LOFSDALEN

Gör en heldagsutflykt och cykla dom fyra milen runt Lofssjön. Stanna och fika vid en av många rastplatser. Hos Karinssportbod finns även fatbikes att hyra som är en rolig variation till vanlig cykling.

Lofsdalen satsar på nya XC-leder

Vi vill visa fjällvärlden från cykelsadeln. I Lofsdalen finns utmärkta förhållanden för rolig och varierande terrängcykling för både familjen och kompisgänget. Just nu arbetar vi med våra bästa cross country cyklister för att utforma riktigt roliga och fina leder i vild fjällmiljö.

Planera in din cykelsemester till oss i sommar och låt oss visa vad vi går för. Vi siktar på att erbjuda Sveriges bästa cross country cykling i fjällen.

CYKLA DOWNHILL PÅ FJÄLLSEMESTERN

I Lofsdalen finns en av Sveriges bästa Bike Parks. Här kan du cykla 16 km downhilleder med varierande svårighetsgrad, där både nybörjare och den erfarne cyklisten kommer att hitta sin favorit.

Lofsdalens Bike Park är ett perfekt resmål för kompisgänget som letar spänning och utmaning. Här kan alla cykla downhill i banor skapade med fokus på säkerhet och glädje. Hyr din downhill cykel i Sportboden eller hos Karins sportbod.

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA NU

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

LADDA HÄR

BOKA LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA NU

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA NU