BOENDE I LOFSDALEN

Det är viktigt för oss att du trivs när du besöker Lofsdalen. Drömmen om den perfekta stugan för just dig är en viktig del i det.

Lofsdalen har ett stort utbud av olika boenden. Stuga, lägenhet, hotell, vandrarhem eller camping, bara att välja. Oavsett vilka ni är, eller vad ni har för krav, så kommer ni att finna något som passar er här hos oss.

Klicka här för områdeskarta.

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

BOKA

BOKA EN AV LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA

FJÄLLTERRASSEN - BIKE IN/BIKE OUT

Fjällterrassen är rymliga lägenheter med åtta bäddar, två badrum och generösa umgängesytor och wifi. Detta boende är perfekt barnfamiljer och större sällskap. Här har du nära till både downhillcykling, cykeluthyrning, elljusspår, aktivitetshus, gym och restauranger.

LÄGENHETER MED MILSVID UTSIKT

På Laxvägen 9, Höglandet hittar du moderna 6-bäddslägenheter med utsikt över Lofssjön, Hovärken och de magnifika Sömlingshågnafjällen. Här njuter du av solens upp och nedgång över vår svenska fjällvärld med nära och kära.

BJÖRNIDET - STORA LÄGENHETER BREDVID LÄNGDSPÅREN

Björnidet består av åtta ljusa, rymliga lägenheter med hög standard i ett nytt område som ligger mitt emellan liftarna/bike parken och byn.

Elljusspåret ligger alldeles utanför och du tar dig enkelt till såväl bykärnan (500 m) som skidbacken (500 m) via den belysta gångvägen som går utanför.

LYXIG OCH RUSTIK LODGE

För den riktigt kräsne fjällresenären finns Lofsdalen Panorama och Fjällripan Lodge med sina utmärkta och lyxiga boenden i hög internationell klass. Låt oss skräddarsy en komplett fjällsemester för dig och ditt sällskap för att din upplevelse skall bli så rik som möjligt.

HJORTRONET - LÄGENHETER NÄRA BACKAR OCH RESTAURANGER

I Hjortronets prisvärda 4-bäddslägenheter bor du nära elljusspår, Lofsdalen Bike Par, aktivitetshus, restauranger och gym. I huset finns gemensam bastu.

FJÄLLBÄCKEN

Den gemensamma bastu och relaxen i mitten av stugorna i Fjällbäcken sätter känslan direkt. Här är mysig fjällstuga, gemenskap och värme i centrum. Fjällbäcken består av 7 stugor i Lofsens Fjällby. Samtliga stugor har 6 bäddar, egen bastu och en braskamin i allrum/kök. Dessa stugor är perfekta för familjer eller sällskap som vill bo i flera stugor nära varandra.

LOFSFOTEN - POPULÄRA STORA BOENDEN

Lofsfotens populära stugby består av rymliga moderna parstugor (10-12 bäddar).  stugorna perfekta för stora sällskap som vill ha stora umgängesytor, bastu och öppen spis. Wifi finns i några av stugorna och vissa tillåter hund.

LOFSENS FJÄLLBY - GENUINA FJÄLLSTUGOR

Lofsens Fjällby består av 4-8-bäddsstugor med genuin fjällkänsla. Alla stugor har braskamin och bastu och du har nära till bike parken med downhillcykling och elljusspår.

HOVÄRKEN - MYSIGA STUGOR MED FJÄLLETKÄNSLA

Alla hus i Hovärksområdet är privatägda och har en personlig touch. Sommartid ligger dessa stugor perfekt. Många har altan i söderläge och trots att det är ett populärt område ger grönskan runt omkring en mer privat känsla.

BEKVÄMT MED HOTELL OCH VANDRARHEM MED FRUKOST

Lofsdalens Fjällhotell och vandrarhem ligger vid bike parken med närhet till sjön och elljusspår. Hotellet har full service med både restaurang/bar och relaxavdelning.

Välj om du vill bo i lägenhet, vandrarhem eller i hotellrum. Sänglinne, städning och frukost ingår i samtliga boendealternativ.

 

LÖVHAMMAREN

I personliga Lövhammaren hittar du privatägda hus en bit upp på fjällsidan. Ett populärt område dr många stugor ligger nära vandringsleden upp till Hovärkens topp samt på cykelavstånd till bike parken.

UPPVALLEN

Uppvallen passar utmärkt för dig som vill åt den genuina fjällkänslan. Letar du efter ett boende med närhet till naturen men ändå bara ett par km från bykärnan är Uppvallen perfekt.

TALLBACKEN

I Tallbackens parstugor hittar du prisvärda lägenheter om ca 35 kvdm. Det är nära till skogen och cykelavstånd till bike parken. Här finns ett sovrum med två våningssängar, ett kök och allrum samt badrum med dusch/wc. Perfekt för det mindre sällskapet eller större sällskap där man vill bo få i varje boende, men ha nära till varandra.

LOFSDALENS CAMPING

Vid Lofssjöns strand, ett stenkast från turistbyrå, ICA, sportbod, souvenirbutik tennisplan, minigolfbana, båt- och kanotuthyrning, cafe och restaurang ligger denna camping som 2015 blev utsedd till Härjedalens bästa.

Säsongscamping finns för både sommar och vinter

Tel:  0680-730 997

LOFSDALENS LÄGERGÅRD

Vandrarhem och lägergård med upp till 60 bäddar. Här kan du själv välja mellan helpension eller självhushåll. Koppla av efter en dag på fjället i vedeldad badtunna och varmbastu.

Lofsdalens Lägergård kan göra hela paket med logi, mat och aktiviteter för större grupper och kompisgäng.

www.lagergarden.se
070-332 82 22

HÖGLANDET - STUGOR MED MAGNIFIK UTSIKT

På Höglandet bor du med milsvid utsikt över fjällen och med Lofssjön nere i dalen. Detta är boendena för dig som vill njuta av vackra vyer och moderna stugor. Några av stugorna är helt nybyggda och erbjuder en lyxig känsla på fjällsemestern.

Flera av stugorna har stora altaner i söderläge. När solen skiner glittrar vattnet blått nere i dalen och runt omkring skjiter fjälltopparna upp mot skyn. Du har nära ut till kalfjället och leden upp till Lofsdalen Skybar.

ERBJUDANDEN OCH PAKET

Vi ger alltid våra gäster så mycket som möjligt för pengarna vilket gör Lofsdalen till ett prisvärt alternativ som står sig bra i konkurrensen.

Här hittar du härliga weekendresor, rabatterat boende i fjällstugor och förmånliga paketpris. Håll ögonen öppna så missar du inte de bästa erbjudandena. Först till kvarn…

BOENDEÖVERSIKT

I Lofsdalen kan du få gångavstånd, till bykärnan, Lofsdalen Bike Park och vandringsleder. Du kan också bo över trädgränsen eller mysigt nere vid sjön.