SPANA PÅ BJÖRNAR OCH ANDRA VILDA DJUR

I början av 1900-talet fanns det endast ett fåtal björnar kvar i Sverige och en av de platserna var här kring Sonfjället. Idag glädjs vi åt att få verka i ett av Sveriges björntätaste områden.

I Lofsdalen finns orörd natur och ett rikt djurliv. Här ser man dagligen ren och älg och från april-september är det även många som får en skymt av den svenska brunbjörnen. I den björntätaste skogen ligger Bear´s Den, en liten stuga med vilda björnar utanför husknuten. Här finns en unik möjlighet att se björnar i det vilda på nära håll.

För viltskådarna finns här även älg och järv att spana efter.

SE VILDA BJÖRNAR I BEAR'S DEN

Låt vår proffsiga björnguide ta med dig till en unik och lyxig stuga, Lofsdalen Bear’s Den, på hemlig plats i skogen. Sommaren 2016 såg 99% av gästerna en eller flera björnar under trygga förhållanden i Bear’s Dens skydd.

För 1250 kr/vuxen och 625 kr/barn får du en hel kväll och natt i stugan. En guide hämtar dig kl 17.00 och tar dig med till Bear’s Den samtidigt som ni får lite information om björnen. Ni får med er lite fika och kan sen spana hela natten efter björn. Håll låg ljudnivå och ögonen öppna för medan du mumsar på gott kvällsfika smyger björnarna närmare. Bear’s Den håller öppet under sommaren.

Boka en tur och ta chansen att Sveriges största rovdjur du också.
info@lofsdalen.com
Tel: 0680 – 413 50

SPANA EFTER BJÖRN OCH ÄLG

Följ med i skymningen på spännande viltspaning. Tillsammans med guide åker du bil i Lofsdalens vackra omgivningar. Lyssna på historier och lär dig mer om naturen. Det bjuds på gott fika och håll ögonen öppna efter stora rovdjur. 

Bokning:
info@lofsdalen.com
Tel: 0680-413 50

Fågeltornet i Dravagen
Njut av tystnaden och vidderna genom att ta en egen tur till fågeltornet i Dravagen. Förutom flera vackra fåglar brukar bland annat älg, räv, björn och ren visa sig.

ETT SMAKPROV PÅ EN SEMESTER I LOFSDALEN

I Lofsdalen finns ett varierat utbud av friluftsaktiviteter. Sjön och fjällen hät är den perfekta arenan för din fjällsemester.

Känn lugnet bland vackra fjäll och spendera dagarna som du vill – med mycket aktiviteter eller härlig avkoppling.

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA NU

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

LADDA HÄR

BOKA LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA NU

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA NU