DIN SEMESTER
I FJÄLLEN

En semester i Lofsdalen ger mersmak. Har du en gång varit här längtar du alltid tillbaka. Här samsas lugnet och vildmarken med aktiviteter för den sportiga typen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren veteran kommer du att hitta en nivå som passar dig.

De vidsträckta fjällen bjuder sommartid in besökare till såväl suveränt fiske som hänförande vacker vadring och actionfylld downhill cykling. Fina möjligheter till löpning och cykling gör Lofsdalen till det perfekta stället för träning.

BARNAKTIVITETER

Häng med på våra barnaktiviteter i sommar. Tillsammans går vi på skattjakt, besöker Loffes hemliga koja, går tipspromenad på magiska Trolludden, besöker ett övergivet björnide och deltar i Loffes sommarlopp.

Glädje, gemenskap och äventyr väntar på dig!

LEKLAND, SHOPPING OCH WHISKYPROVNING

Lofsdalen by är öppet året runt. Besök våra små butiker och komplettera packlistan inför fjällturen. Besök aktivitetshuset där hela familjen kan roa sig med bowling, lekland och sportsimulator.

För vännerna och företag rekommenderar vi ett besök i Lofsdalen Skybar där ni kan boka både whiskyprovning och ölprovning.

KONFERENS OCH FEST

Anordna er konferens eller fest i fjällen och låt oss erbjuda er ett bra paket med boende, aktiviteter och konferenslokal.

Drömmer ni om ett vacker fjällbröllop ska ni kontakta oss så hjälper vi er hitta rätt plats. Lofsdalen Skybar som ligger på toppen av Hovärken erbjuder fantastisk utsikt och passar väldigt bra för festligheter som bröllop och kalas.

CYKELTÄVLINGAR I LOFSDALEN

Att tävla i vacker fjällmiljö lockar både eliten och motionärerna. Passa på och cykla runt vackra Lofssjön i sommar och delta i Lofsdalen Bike Weekend. Sommarens största cykelfest med flera aktiviteter hela helgen.

Boka resan här:

BOKA DIN SKIDUTRUSTNING ONLINE

BOKA NU

LADDA DITT LIFTKORT FRÅN SKIDATA HÄR

LADDA NU

BOKA LOFSDALENS AKTIVITETER

BOKA NU

BOKA SKIDSKOLA HÄR

BOKA NU